فروشگاه اینترنتی آسترکیا

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
شرکت آسترکیا در سال 1396 با توجه به نیاز کشور عزیزمان ایران ، جهت حضور در بازار های صادراتی شروع به فعالیت کرد.

راهنمای خرید زودپز

راهنمای خرید زودپز

زودپزها از قدیم تا به امروز همیشه به نوعی مهمان آشپزخانه‌ها بوده و هستند. در گذشته، جمعیت زیاد خانواده و نبود تکنولوژی و به دنبال آن کار بیشتر و وقت کمتر دلیل استفاده از زودپز بود. چند صباحی استفاده از این وسیله کمتر شد تا اینکه دوباره با افزایش اشتغال خانم‌ها و زندگی سرعتی و ماشینی، خرید زودپز مجددا در لیست خرید خانواده‌ها قرار گرفت و برگشتی مجدد به آشپزخانه‌ها داشت. صرفه‌جویی در زمان همیشه مورد استقبال بوده و هست و هدف اصلی این وسیله پرکاربرد هم همین صرفه‌جویی است و البته که به آشپزان تازه کار هم بسیار کمک می‌کند. اگر قرار است زودپز بخرید راهنمای خرید زودپز را مطالعه کنید تا با یک خرید خوب امکان استفاده بهینه از وقت و هزینه را داشته باشید.

نکات خرید زودپز:

در اینجا چند نکته جهت خرید یک زودپز خوب را ذکر می کنیم.

 

• ایمنی زودپز:

اولین نکته مربوط به ایمنی است. به دلیل بروز خطرات ناشی از انفجار، زودپزی را تهیه کنید که تمام دستور العمل های دقیق ایمنی را رعایت کرده باشد. از جمله سوپاپ امینی.

 

• دارای نشان استاندارد باشد.

• زود پزی را خرید داری کنید که دفترچه راهنما داشته باشد.

• زودپزی را اتنخاب کنید که گارانتی داشته باشد.

• زودپزی را انتخاب کنید که شیر خروجی بخار اضطراری داشته باشد.

 

• جنس بدنه:

زودپزی را انتخاب کنید که جنس بدنه آن از آلیاژ سنگین باشد ترجیحا فولاد ضد زنگ که مواد به آن نچسبد و در طول فرآیند پخت عطر و طعم مواد غذایی را به طور کامل حفظ کند.

 

• امکانات زودپز:

* توصیه می کنیم از زودپزهای مجهز به شیر خروج بخار اضطراری استفاده نمائید. در این زودپزها موارد ایمنی در نظر گرفته شده و در صورت زیاد شدن فشار بخار، درب زودپز جدا نمی شود و محتویات ظرف در آشپزخانه پخش نمی شود.

 

* برخی از زودپزها سبد بخارپز هم دارند. اگر غذاهایی درست می کنید که به بخارپز شدن نیاز دارند می توانید هنگام خرید به این قابلیت هم توجه کنید.

 

• جنس لایه ته زودپز:

اگر زودپز از جنس استیل ضد زنگ خریداری می کنید، به دنبال مدلی باشید که دارای لایه زیرین از جنس بی متال (دو فلزی) یا تری متال (سه فلزی) باشد. نوع معمول آن سطح زیری با لایه آلومینیوم می باشد. این لایه ها از پخت غیریکنواخت و سوختگی غذا جلوگیری می کنند و موجب پخش یکنواخت گرما برروی سطح زیرین زودپز می شوند، و همچنین پاک کردن زودپز را آسان می کنند.

 

راهنمای خرید زودپز

 

• زودپز برقی یا غیر برقی:

زودپز های سنتی اغلب به صورت غیر برقی بوده اند اما امروزه زودپز های برقی که معمولا چند کاره هم هستند در بازار موجود می باشد. شما می توانید با توجه به نیاز خود یکی از این مدل ها را انتخاب کنید.

• اندازه و ظرفیت زودپز:

اندازه مناسب برای شما به تعداد نفراتی که برای‌شان غذا درست می کنید و به مقدار استفاده تان از زودپز بستگی دارد. دقت داشته باشید مقدار گنجایشی که برای زودپزها اعلام می شود برابر با ظرفیت کامل آن هاست. اما در واقع برای پختن غذا می توانید نصف یا نهایتا دو سوم از ظرفیت کامل آن را استفاده کنید. هرگز بیشتر از دو سوم ظرفیت زودپز را پر نکنید؛ از آنجایی که فرآیند پخت با جوش آمدن و قُل زدن همراه است ممکن است منجر به مسدود شدن خروجی بخار شود و خطر ایجاد کند.

 

• دسته زودپز:

زودپزها معمولا به دو حالت تکدسته و دو دسته تولید می شوند. زودپزهای تک دسته دارای یک دسته بلند و یک دسته کوتاه می باشد. مزیت این دسته بلند این است که دیرتر داغ میشود و برای جابجایی نیز استفاده از آن راحت تر است اما ممکن در هنگام قرار دادن داخل کابینت فضای بیشتری را اشغال کند.

 

• فشار زودپز (PSI) : 

واحد PSI، واحد فشار زودپز است و به معنی میزان فشار بر حسب پوند بر واحد اینچ مربع می باشد. استاندارد پی اس ای ۱۵ می باشد که در اکثر زودپزها اعمال شده است. پس قبل از خرید زودپز به این عدد دقت کنید. بسیاری از زودپزهای برقی پی اس ای ۱۰ تا ۱۲ دارند، در صورتی که زودپز پی اس آی کمتری داشته باشد در زمان کم، نمی تواند غذای پخته و جا افتاده تحویل دهد و عملکرد آن کندتر می شود.

 

• هزینه

با توجه به اندازه، میزان فشار، نوع برند، قیمت های زودپز متفاوت است. نوع برقی این زودپزها گران تر است و همچنین از آنجا که هزینه برق در ایران گرانتر از گاز است، در طولانی مدت هزینه های بیشتری به بار می آورد. هیچ وقت سعی نکیند که قیمت را ملاک خرید یک زودپز قرار دهید. چون یک زود پز با کیفیت پایین ممکن است خطرات زیادی را به وجود آورد. اما به طور کلی استفاده از زودپز هزینه ها را کاهش می دهد، چون برای تهیه غذا، انرژی و زمان کمتری مصرف می کنید.

 

برای خواندن مقالات مشابه کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *